Συνήθεις Ερωτήσεις

Γιατί είναι όλες οι κάψουλες ασημένιες τώρα;
Η υψηλής ποιότητας ανάγλυφη ετικέτα στις σφραγίδες φύλλων αργύρου κάνει τώρα εύκολη τη διάκριση μεταξύ των διαφορετικών ποικιλιών capsa. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της καινοτόμου συσκευασίας capsa είναι ότι οι κάψουλες διατηρούν τέλεια τη γεύση και το άρωμα του καφέ χωρίς την ανάγκη για πρόσθετη συσκευασία, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει χώρος για δέκα καψάκια σε ένα μικρό, βολικό κουτί.

Η Dallmayr Capsa περιέχει οτιδήποτε άλλο εκτός από τον καβουρδισμένο καφέ;
Όχι. Όλες οι ποικιλίες της Dallmayr Capsa περιέχουν μόνο τον ωραιότερο καβουρδισμένο καφέ από τις καλύτερες περιοχές καλλιέργειας καφέ στον κόσμο. Οι ειδικοί του καφέ Dallmayr συνδυάζουν όλες τις ποικιλίες Capsa ειδικά για χρήση σε μηχανές Nespresso® *. Οι πράσινοι καφέδες που προέρχονται από πολλές χώρες και τοποθεσίες για τη Dallmayr Capsa ψήνονται προσεκτικά από τη Dallmayr. Ο καφές στη συνέχεια αλέθεται μέσω μιας ειδικής διαδικασίας ειδικά βελτιστοποιημένης για το Capsa, πριν μοιραστεί σε μεμονωμένες κάψουλες. Αυτός ο συνδυασμός εμπειρογνωμόνων και υπερσύγχρονων διαδικασιών εγγυάται ένα εξαιρετικό προϊόν.

Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα, η Dallmayr Capsa δεν συσκευάζεται σε μικρά σακουλάκια. Κάθε κουτί περιέχει δέκα κάψουλες χωρίς περαιτέρω συσκευασία. Πώς λοιπόν οι κάψουλες παραμένουν φρέσκιες;
Για τη Capsa, η Dallmayr συνδυάζει ένα ειδικό, πολυεπίπεδο υψηλής τεχνολογίας συνθετικό υλικό για το εξωτερικό περίβλημα της κάψουλας με αλουμίνιο για το καπάκι και τη βάση. Και τα δύο υλικά κρατούν έξω το φως και το οξυγόνο από τον αέρα - συστατικά τα οποία διαφορετικά θα έπλητταν τη φρεσκάδα του καφέ - διατηρώντας τη πολύτιμη γεύση και το άρωμα του καφέ. Μόνο όταν ετοιμάσετε καφέ με τη χρήση Nespresso® * μηχανής, οι κάψουλες Dallmayr Capsa ανοίγουν με τις μικρές λεπίδες της μηχανής.

Τι συμβαίνει με τη συμβατότητα; Σε ποιες μηχανές Nespresso® * μπορώ να χρησιμοποιήσω τη Dallmayr Capsa;
Η Dallmayr Capsa είναι συμβατή με το σύστημα Nespresso® * για ιδιωτικά νοικοκυριά. Η Dallmayr έχει δοκιμάσει τις κάψουλες σε όλες τις μηχανές που πωλούνται αυτήν την περίοδο καθώς και σε μεγάλο αριθμό πρώιμων μοντέλων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συμβατές συσκευές Nespresso® * εδώ.

Ο καφές στη Dallmayr Capsa προέρχεται από βιώσιμες εκμεταλλεύσεις;
Ως οικογενειακή επιχείρηση, η Dallmayr έχει πάντα αίσθημα ευθύνης όχι μόνο απέναντι στους υπαλλήλους της, αλλά και στους καφέδες και το τοπικό τους περιβάλλον. Για δεκαετίες, η εταιρεία είναι συνεπής στον τρόπο με τον οποίο αγοράζει πράσινο καφέ και ενώ εστιάζει στην πιστοποίηση, δεν τελειώνει εκεί. Σχεδόν όλοι οι καφέδες Dallmayr από χώρα προέλευσης πιστοποιούνται οτι προέρχονται από βιώσιμα αγροκτήματα. Για παράδειγμα, η ποικιλία Dallmayr Capsa Indian Sundara φέρει την ετικέτα UTZ για βιώσιμη καλλιέργεια. Υπάρχουν σχέδια και για άλλες ποικιλίες Capsa για να γίνουν UTZ πιστοποιημένες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσέγγιση της Dallmayr για την αειφορία εδώ .

Η Dallmayr παράγει καψάκια καφέ για μηχανές από άλλους κατασκευαστές;
Το σύστημα Nespresso® * δεν είναι μόνο ένα από τα παλαιότερα συστήματα για κάψουλες καφέ, είναι επίσης το πιο εδραιωμένο στον κόσμο, με εκατομμύρια χρήστες. Κατά συνέπεια, ήταν φυσικό για τη Dallmayr να προσφέρει τους καλύτερους καφέδες στον κόσμο για χρήση σε μηχανές Nespresso® *. Επιπλέον, χάρη στη συνεργασία με τη Nestlé, τα δημοφιλή εμπορικά σήματα Dallmayr και Crema d'Oro είναι διαθέσιμα για όλα τα μηχανήματα Nescafé Dolce Gusto * * εδώ και αρκετά χρόνια. Αυτά μπορούν να αγοραστούν από εμπόρους λιανικής πώλησης τροφίμων αλλά και on-line.

Η Dallmayr πωλεί επίσης καψάκια τσαγιού;
Η Dallmayr δεν προσφέρει προς το παρόν καψάκια τσαγιού για μηχανές Nespresso® *. Η σειρά πυραμίδων τσαγιού της Dallmayr παρέχει ήδη μια απλή λύση για την παρασκευή τσαγιού που έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής. Οι πυραμίδες τσαγιού Dallmayr περιέχουν την ιδανική δόση για το φλυτζάνι χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μια μηχανή. Κάθε βιοαποικοδομήσιμος, διαφανής σάκος πυραμίδας είναι συσκευασμένος ξεχωριστά, παρέχοντας την τέλεια προστασία για το άρωμα του τσαγιού μέχρι να προετοιμαστεί. Θα βρείτε τα προϊόντα τσαγιού της Dallmayr εδώ.

Πότε θα παρουσιάσει η Dallmayr περισσότερες ποικιλίες Capsa;
Τα δέκα προϊόντα που υπάρχουν ήδη - 4 lungo, 5 espresso και 1 decaf - είναι η αρχή. Ετοιμάζουμε και άλλες ποικιλίες που θα παρουσιάσουμε σύντομα.

* Εμπορικό σήμα τρίτης εταιρείας.
Παρακαλώ περιμένετε...

{{var product.name}} προστέθηκε στο καλάθι

{{var product.qty}} Συνέχεια αγορών
ή
Συνέχεια αγορών