Παράδοση

Παραδόσεις

1. Ποιές περιοχές καλύπτονται;

Κάντε τη παραγγελία σας στο www.capsa.gr και σας την αποστέλλουμε οπουδήποτε στην Ελλάδα και αν βρίσκεστε.

2. Πόσο κοστίζει η αποστολή;

Όλες οι παραγγελίες άνω των 40€ παραδίδονται ΔΩΡΕΑΝ. Για παραγγελίες κάτω των 40€ το κόστος αποστολής είναι 2,80€. Για δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να υπάρχει επιβάρυνση χιλιομετρική ανάλογα με την απόσταση απο το σταθμό της ACS που εξυπηρετεί. Σε κάθε περίπτωση το κόστος αποστολής εμφανίζεται κατά τη διαδικασία της παραγγελίας.

3. Πως γίνονται οι παραδόσεις;

Οι παραδόσεις εκτός Αττικής γίνονται σε συνεργασία με την ACS. Οι παραδόσεις εντός Αττικής γίνονται είτε με την ACS είτε σε συνεργασία με το Capsa Point House of Wine.

4. Σε πόσες ημέρες θα παραδοθεί η παραγγελία μου;

Συνήθως η παραγγελίες αποστέλλονται τη πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την καταχώρησή τους στο site μας. Ανάλογα με τη περιοχή παράδοσης η παράδοση μπορεί να είναι απο 1 εως 4 εργάσιμες ημέρες.

5. Μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν;

Αν κάποιο προϊόν δεν σας ικανοποιεί μπορείτε να το επιστρέψετε μέχρι και 30 ημέρες μετά την αγορά του απο το Capsa.gr. Για να γίνει η επιστροφή θα πρέπει η συσκευασία να είναι σφραγισμένη και σε άριστη κατάσταση. Το κόστος αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων το αναλαμβάνει το Capsa.gr μόνο στη περίπτωση που το προϊον που επιστρέφεται ήταν ελλατωματικό.

Παρακαλώ περιμένετε...

{{var product.name}} προστέθηκε στο καλάθι

{{var product.qty}} Συνέχεια αγορών
ή
Συνέχεια αγορών